Grondverzet

Bakx Roosendaal heeft een uitgebreid machinepark waaronder o.a. minikranen, midikranen, mobiele hydraulische kranen en rupskranen van 1,5 tot en met 45 ton. Deze machines zijn allen voorzien van een ruime hoeveelheid hulpstukken, zoals sloophamer, taludbak, kantelbak, trilblok, maaikorf enz.

Ook laadschoppen maken deel uit van het machinepark. Bakx Roosendaal BV bezit zowel kleinere laadschoppen (bobcat) als grotere laadschoppen, eventueel met de benodigde hulpstukken, zoals palletvorken en stenentrommel.

Deze machines worden hoofdzakelijk verhuurd met machinist en ingezet in de wegenbouw, industrie en woningbouw en kunnen uitgerust met lasers en/of machineontvangers of GPS.

Een laadschop kan in combinatie met een leveller ingezet worden voor het nauwkeurig afwerken van oppervlakken, puinbanen e.d.

Deze is uitgerust met machineontvangers en taster

Een ander aspect van het grondverzet is het zeven van grond, zand, puin e.d.

Een van de machines die Bakx bezit is een mobiele trommelzeef op een rups onderstel. Deze machine is voorzien van een rupsen en verlengde afvoerbanden zodat op minder begaanbare plaatsen zonder probleem kan worden gezeefd, en men zonder shovel kan zeven. De zeefmachine is radiografisch bedienbaar en kan op verschillende fracties afzeven

Voor een overzicht van ons complete machinepark kunt u terecht op de website van Entreeding. Klik hier om dit overzicht te bekijken